Vi behöver förstärka vårt svarvteam med ytterligare spetskompetens och framåtanda.

Som produktionstekniker inom vår svarvavdelning kommer du att programmera Okuma-svarvar och robotar och vara en del i vårt automationsarbete framåt.

I vår fabrik har vi idag robotceller från Yaskawa-, KUKA- och Iemca portalrobotar. Du kommer även arbeta med våra CAM-beredningar, fixturer, chuck-lösningar och problemlösning i produktion samt som resurs vid avhjälpande störningar i produktionen.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Identifiera, tillämpa och verifiera lämpliga produktionsserier med automationen i fokus.
  • Leda, genomföra och dokumentera tekniska utredningar.
  • Leda vår CAM-programmering GibbsCam
  • Direkt programmering, ställ och optimering av svarv och robotprogram.
  • Upplärning och träning av operatörer inom svarv och automation.
  • Systematisk felsökning av tekniska problem.

Som produktionstekniker tillhör man både den Tekniska avdelningen och Svarvavdelningen och jobbar som produktionspersonal i fabriken. I sin dagliga roll samarbetar man nära produktionschef, teknisk chef, produktionsledare, maskinställare, samt operatörer och leverantörer.

 

Din profil.

Vi söker företrädelsevis dig som har flera års arbetslivserfarenhet inom industrin och trivs med detta! Du behöver vara självgående inom dialog / ISO programmering inom svarv, och vi ser helst att du har bred erfarenhet av Okuma.

Du behöver vara van att hantera automationsutrustningar och göra robotinställningar av något/några av robotfabrikaten ovan. Du behöver även gilla mekanisk problemlösning och vara behjälplig vid behov. Kunskap inom PLC-programmering, 3D CAD, CAM-beredning Gibbscam är meriterande.

Som person är du uppmärksam, noggrann och händig. Du har ett moget förhållningssätt och förstår vikten av att hålla både på kvalitet, deadlines och säkerhet. Du har förmågan att hålla arbetstempot oavsett om du arbetar självständigt eller i team och har ett engagerande och möjlighetsorienterat synsätt.

Vi ser gärna också att Du är resultatinriktad och en öppen lagspelare med god förmåga att kommunicera såväl inom bolaget som med leverantörer, beställare etc. Du är strukturerad, kostnadsmedveten och nyfiken på att hitta optimala tekniska lösningar till våra produkter.

För att kunna ta dig an rollen krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, både skriftligt och muntligt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i utveckling med variation och goda kollegor! För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter framåt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

 

Omfattning: Heltid,

Kollektivavtalsområde: Teknikföretagen/ IFMetall.

Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in Din ansökan.

Sista ansökningsdag 2021-01-29
Kontakta gärna vår Produktionschef Otto Slezinger, tfn 040-22 25 67,

eller Tekniska Chef Håkan Nirfelt 040-22 25 68 om du har frågor eller behöver mer information om tjänsten.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nyheter

Alt fler nyheter kommuniceras på Linkedin.   Så vi be er att följa flödet där på Svarvmekano i Malmö AB respektive Fredrik Godon  
  Äntligen är mässorna tillbaka och vi ställer ut på Elmia Subcontracor 9-12 november. Vi vill hälsa alla befintliga och nya kunder/leverantörer varmt välkommen tillbaka till att besöka oss.     För att...
Vi har via rekryteringsföretaget Intenso nu funnit vår produktionstekniker inom Svarv. Tekniker kommer att ansluta till oss under början av oktober.   Vi vill passa på att tacka Intenso för en snabb och bra...

Besöksadress:   Kosterögatan 9  |  SE-211 24 Malmö  |  Sweden                                                           Leveransadress:   Öckerögatan 10  |  SE-211 24 Malmö  |  Sweden                                                     Telefon:  +46 40-22 25 65  |  info@svarvmekano.se


Svarvmekano i Malmö AB